# Hlasování o důvěře vlady

Zaujala vás nějaká aktuální událost? Napište nám o ní, proberte ji s ostatními...

Moderátor: Moderátoři*

# Hlasování o důvěře vlady

Odeslatod idunka » 11 Dub 2011 15:13

VV by si měli sednout někde za roh na zádel,a odprosit své nezodpovědné voliče.
idunka
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Žena

google adsense
Google

Re: Hlasování o důvěře vlady

Odeslatod ber » 11 Dub 2011 16:22

Omlouvám se za klišé, ale je mi z toho všeho na blití :sick: :sick:

Neznám nikoho, kdo volil VV, přesto věřím, že jich po ČR běhá dost (někde těch 10% museli nahrabat) a je mi jich upřímně líto. Nemyslím to ve zlém, jsme na jedné lodi, jsme jen voliči co sledují, jak se to pořád nééé a nééé změnit. A co že se má změnit? No přece politická situace u nás...člověku je z toho špatně, může jen mlčky sledovat :silent: co se děje s jeho hlasem, který té či oné straně dal. Jsem všemi deseti pro pravicovou vládu, přesto už jsem se párkrát přistihl na pochybách, jestli to je opravdu ta správná cesta :problem:

VV se konečně "odkopaly" ....podnikatelské seskupení s principy sekty, to nemohlo dopadnout dobře. :wtf:
ber
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

Odeslatod Romaine » 12 Dub 2011 20:04

Já věděla od začátku, že VV jsou problém. Chjo. Člověk je 6 dní mimo net a po návratu samé bomby.
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 2

Odeslatod Alenka_v_říši_divů » 12 Dub 2011 22:22

VV, ODS, TOPka, CSSD, KSCM, KDU-CSL, Zelení... jaký je v tom rozdíl? Všichni patří do jednoho hnoja.
Alenka_v_říši_divů
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Pohlaví: Nespecifikováno

Odeslatod idunka » 15 Dub 2011 03:42

Vidíte,co si vláda vymyslela? :roll: Po republice se ruší úřadovny policie,berou se jim peníze a Johnovi aby zavřeli ústa,tak mu zřídí nové milionové koryto.A vypadá to ,že to bude jediné řešení aby i ostatní u koryt zůstali.

--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Dub 2011 04:01) ---

A ještě nám budou namlouvat,že toto řešení je nejepší,aby nebyly nové volby.
idunka
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod ber » 15 Dub 2011 23:54

No...všechno špatný je pro něco dobrý, že. Johna uklidí na druhou kolej, my všichni ušetříme za další volby a pojede se dál. Já tomu ale už moc nevěřím, podle mě je to jen otázka času, kdy se VV s něčím dalším vytasí....přijde nějaká další Kočí a bude tu další vládní krize.

Že jsme všichni ale docela pozitivní, co? ;)
ber
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod idunka » 16 Dub 2011 00:53

Nop.admine,držme si kešeně,a dobře,protože samozřejmě kdo seš ve financích vyzná,DYKTUJE: :shock:

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Dub 2011 01:03) ---

pro ,ber,vidím diktuje,a pro koho dále?Já nevím ,nebo vím ,lidi také ale tisk pořád do blba.
Vláda by mněla rozhodnout.a ne sedmá velmoc.
To je čekhonomismus,J.G.

\\ Prosím zaměř se u některých svých příspěvků na srozumitelnost! Např. tento příspěvek má nulovou hodnotu.
\\Romaine
idunka
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod bobr » 18 Dub 2011 11:32

Je více jak jasné o co se hraje. Jde o to, kdo bude hrabat do vlastních a stranických kapes, a aby toho co nejméně proniklo na veřejnost. Jde jen o to, kdo si urve z toho koláče největší kus. Vždyť to vždycky někdo zaplatí. Na to mají občany - daňové poplatníky. Jen je třeba občanům naservírovat více méně věrohodné zdůvodnění, proč si opět musí utáhnout opasky.
bobr
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod ber » 18 Dub 2011 15:13

Nejhorší na tom je fakt, že kradou všichni. Mám to potvrzené od jednoho známého, který má známého, který je v přímém kontaktu s politiky (dělá velké státní zakázky) a tvrdí, že je úplně jedno, kdo je u koryta. Jestli ODS nebo ČSSD...že kradou všichni stejně a jde jen o finální částky, které za svoje kamarádíčkovské obchody chtějí. ODSka je prý trochu dražší, to jen abych vás uklidnil ;-)
ber
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Re:Nedůvěřují vládě,neplní volební sliby .

Odeslatod chrenkova » 20 Bře 2012 10:04

Vláda je jedna pakáž,která myslí jen na sebe,žije z naších peněz.Vládo-STYDTE SE ZA TO JAK VLÁDNETE!!!!!Všichni by jste měli dostávat jen životní minimum,protože si víc nezasloužíte.
chrenkova

Odeslatod Peťa » 21 Bře 2012 21:46

Tak já mám určitě raději ODS, TOP 09 (VV už tedy míň) než ČSSD. Za této vlády jsem si všiml jednoho značného zlepšení. Nezaměstnaní a to včetně romů začali konečně zametat ulice :thumbup: Tam kde obvykle čekám na MHD to dřív bylo hrozné a od té doby co tam každé ráno někdo zamete je to ok.
Ale pořád si myslím, že stát jako je náš vůbec žádné politiky nepotřebuje. Stačilo by pár schopných managerů, kteří by byly dobře ohodnoceni a kontrolováni. Vždyť ten stát je v podstatě trochu větší firma.
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 1

Odeslatod domitea » 21 Bře 2012 22:54

Moc má jednu vlastnost a to kazit lidi. Samozřejmě průtok peněz ve vládě udělá taky své. Takže No Comment!
domitea
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 1
Blog: Zobrazit články (1)

Další

Zpět na *AKTUÁLNÍ UDÁLOSTI*