[přesunuto] Varování! Podvodník na seznamce Lide.cz

Zaujala vás nějaká aktuální událost? Napište nám o ní, proberte ji s ostatními...

Moderátor: Moderátoři*

[přesunuto] Varování! Podvodník na seznamce Lide.cz

Odeslatod smutnasmoulinka » 15 Zář 2011 16:27

Ráda bych se s vámi podělila o dost špatnou zkušenost na seznamce Lide.cz. Je to i varování pro talší ženy.Já to štěstí bohužel neměla. Seznámila jsme se tady na lidé s LUDVIKR je jeho profil a půjčila jsem mu peníze protože měl udajně dluh na penále a zablokovaly mu učet. Tak jsem mu já naivka hezky naletěla protože je to podvodník a zloděj. Profil co má tady na Lide.cz je dost let starý,Já ho mám vyfoceného jak vypadá nyní a pokud ho budete chtít někdo vidět pošlu jeho fotku jak vypadá ted ve zkutečnosti. Myslím si že nás bude víc které tento podvodník podvedl. Jinak jeho jméno je Radek Ludv...a pochází z Litvínova. Chci vás před ním varovat at nedopadnete jako já.Umí to dost dobře hrát. A já mu bohužel uvěřila. Mějte se před ním na pozoru. On totiž žije pouze s těchto krádeží. Mám hypotéku 2 děti syn má jít ted na vysokou a za to že jsem pljčila v dobrém umyslu se mě to vymstilo. A pokud to bude číst nějaká kterou taky podvedl at se mě ozve. Přeji hezký den Lenka
Naposledy upravil Ltb dne 11 Srp 2012 12:13, celkově upraveno 2
Důvod: Úprava nadpisu (1 vykřičník stačí) + upraveno v textu Lide.cz (původně jsi psala, že se to stalo "tady na Lide", ale my tu seznamku nemáme a Lidé si také neříkáme, tak jsem raději upravil, ať nevznikají nějaká nedorozumění)
smutnasmoulinka

google adsense
Google

Re: Varování!!!!Podvodník na seznamce

Odeslatod Peťa » 15 Zář 2011 16:47

Tak když půjčíš peníze někomu koho znáš jen přes internet, tak co čekáš? A jinak podvodníků v různých věcech jsou mraky... a nějací jsou i na seznamkách, to není nic nového. Jinak doufám, že tady nejsem na Lidé.cz :-D
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Arcade rekordy: 1
Pohlaví: Muž

Re: Varování! Podvodník na seznamce Lide.cz

Odeslatod Ltb » 19 Zář 2011 13:22

Je mi to líto, takovýchto podvodníčků je bohužel plný "internet" :? Zneužívají důvěry ostatních...no, možná by nebylo marné sem rovnou vložit i jeho fotografii...
Ltb
Ltb
Site Admin
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 7
Blog: Zobrazit články (1)

Odeslatod Peťa » 19 Zář 2011 13:41

Vložení fotky je určitě dobrý nápad, aby se mu zhoršili trochu podmínky pro jeho "podnikání" a nenaletěli mu další důvěřivci.
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 1

Odeslatod Tholus » 22 Zář 2011 16:31

Zůstává mi rozum stát nad lidmi, co věří "někomu", koho znají jen přes internet. Vždyť se za tím může skrývat kdokoli a není jich málo. Alespoň máš poučení pro příště.
Tholus
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod latest » 26 Zář 2011 17:59

Nono, možná by to chtělo taky trochu toho soucitu. Podvodníci dokážou být docela mazaní a věřím tomu, že i trpělivý. Klidně vydrží i měsíce někomu oblbovat hlavu pro to, aby pak sehráli na rychlo nějaký divadýlko a připravili podvod. Myslím si, že se sem docela dobře hodí jedno přísloví - sytý hladovému nevěří. Těžko říct, v jaký situaci ta "smoulinka" byla...
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Blog: Zobrazit články (3)

Odeslatod Anonym » 14 Dub 2012 14:31

Já bych rozhodně smutnousmoulinku neodsuzovala. Zkušenost mám naprosto podobnou. Oni jsou vynalézaví a hlavně přesvědčiví. Chovají se naprosto normálně Sice se s nima seznámíte po internetu. Ale pak s nima začnete normálně chodit, žít a zjistíte to až po čase... Jak o nich zjistíte tyto neférové informace? Vše jsem si přes internet pozjišťovala předem, co se zdálo a byl "čistý". Ani na stránkách exekutorské komory nejsou aktuální data, aby si člověk ověřil, zda dotyčný nedluží. Z trestního rejstříku nedostanete opis, ale výpis... Až postupem času vše vyplulo napovrch a to už bylo pozdě. Když je podvodník šikovný, tak se prostě maskovat dokáže dokonale... On má čas, on vás nemusí okrást během týdne, jemu to stačí třeba až za půl roku za rok. A to už s ním normálně běžně chodíte, žijete... A i když vám to přijde nepochopitelné, nepoznáte, že vám lže, když to zvládá bravurně... . Kdo prostě tohle nezažil, tak to nepochopí a jen odsuzuje.
Anonym

Odeslatod host » 16 Dub 2012 11:54

a kdyz je nekdo blby a veri nekomu kazde slovo ...tak to tak dopada ... :lol:
host

Odeslatod BlueSpirit » 21 Dub 2012 21:30

Smoulince se ani nevysmívám, ale ani ji nijak zvlášť nelituji /i když trochu - protože věřím na city, ač stařec/. Nicméně půjčit prachy někomu koho znám z internetu může jen debil.

Ani nějaká fotky to nezachrání, protože takových šmejdů co z hlupáků tahají prachy jsou mraky, jeden zmizí, jiný přijde. :cry:
BlueSpirit
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Romaine » 22 Dub 2012 09:37

Ještě, že bych neměla co půjčit :D Ne, tak toto téma je dobré minimálně pro ty, co se tak seznamují, aby si dali pozor. Samozřejmě pokud pak spolu třeba rok žijí, tak už nějaká důvěra musí být. Jak říká BlueSpirit - jeden se provalí i s fotkou, ale dalších několik přibude.
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 2
Pohlaví: Žena

Odeslatod Anonym » 16 Črc 2012 20:20

Chtěla bych varovat ostaní ženy před tímto podvodníkem.Naletěla jsem podvodníkovi na seznamce lidé.cz a půjčila mu 35 tisíc.Jeho profil je LUDVIKR.Jmenuje se Radek Ludvík.Jistě nebudu jediná,kterou tento podvodník podvedl.Neštítí se ničeho.Přitom věděl že jsem sama s dětmi,že splácím vysokou hypotéku a že jde starší syn na vysokou školu a jsem stále v práci abych to zvládala splácet.Říká přesně to co chce žena slyšet.Mějte se před ním na pozoru.Přeji hezký den.Šimáňová Jablonec n/N.smutnasmoulinka@seznam.cz
Anonym

Zpět na *AKTUÁLNÍ UDÁLOSTI*