[přesunuto] PODVODNÍCI NA SEZNAMKÁCH

Moderátor: Moderátoři*

[přesunuto] PODVODNÍCI NA SEZNAMKÁCH

Odeslatod pavlinkaka » 23 Led 2012 20:53

CHTĚLA BYCH UPOZORNIT VŠECHNY, KDO SI PÍŠE S JIŘÍM ZALEVSKÝM (zal.jiri@seznam.cz). NEJSEM JEDINÁ JE NÁS VÍCE.
PÍŠE, ŽE MU JE 23,25 NEBO 28. POSÍLÁ CIZÍ FOTKY. PRÝ MA STAVEBNÍ FIRMU (COŽ NENÍ PRAVDA,PROTOŽE NIKDE NENÍ EVIDOVÁNA) A JEHO JMÉNO JE NA 100% SMYŠLENÉ, JDE MU ASI O ZÁBAVU NEBO NEVÍM PROČ TAK LŽE-- JE TO NEMOCNÝ LHÁŘ. U JINÝCH PÍŠE, ŽE JE STUDENT.
ASI JE Z OSTRAVY.
CHCI NA NĚHO UPOZORNIT VŠECHNY, KDO SI SNÍM PÍŠE AŤ VÍ O KOHO SE JEDNÁ. MÁ 47 LET, ŠEDÉ KRÁTKÉ VLASY A NOSÍ BRÝLE... JE MALINKATÝ CCA 163CM VÍC URČITĚ NE. TY FOTKY CO POSÍLÁ JSOU "PRÝ" JEHO DĚTI. CHUDÁCI MÍT TAKOVÉHO OTCE, VYDAVAT SE ZA NĚ.
JE TO JEN UPOZORNĚNÍ NEBERTE HO VÁŽNĚ

DALŠÍ JEHO EMAILY: pavlinka.koci@seznam.cz a Jana Zalevská (ta je na facebooku a neznám email) to je také on
pavlinkaka
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Žena

google adsense
Google

Re: PODVODNÍCI NA SEZNAMKÁCH

Odeslatod Peťa » 23 Led 2012 21:21

Nevím čím by ta informace pro mě měla být přínosná :eh: Kdyby to byl podvodník, který láká z lidí peníze tak chápu, že je potřeba na něj upozornit. Ale to že se na seznamce někdo vydává za někoho jiného je klasika a musí se s tím počítat.
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Arcade rekordy: 1
Pohlaví: Muž

Odeslatod pavlinkaka » 24 Led 2012 19:12

Já vím, ale je to jen upozornění... a proto je fajn, když lidi budou vědět, že si píši s někým jiným než jim je psáno :-)
pavlinkaka
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Žena

Odeslatod webak » 25 Led 2012 15:05

A není problém spíše v tom, že jsou ženy naivní a skočí na kde co a to jen a jen po písmenkách? :-) Kdyby jste nejdříve trochu uvažovali, tak tu nebude takové téma naprosto o ničem. Toť můj názor
webak
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Neopritcher » 26 Led 2012 01:38

Já myslím, že to nebude jenom tím, že by ženy byly naivní. Internet obsahuje jedno velké nebezpečí a to je právě to, že nevíte kdo sedí na druhé síťového kabelu (či signálu Wi-Fi :-D). ;-)
Knihy nás mění, polepšují a vylepšují, pokud jsme polepšení schopni a pokud o ně stojíme.
Miroslav Horníček
Neopritcher
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod latest » 26 Led 2012 13:34

A já dodám, že bych neviděl vinu jenom v Internetu. Vždyť už za "papírových seznamek" bylo spousta podvodníků a hajzlíků, kteří využívali citů k tomu, aby někoho okradli nebo nějak - třeba jen citově - poškodili. Paradoxně internet je anonymní jen do chvíle, co si ta ženská část nepůjde stěžovat na policii. Pak se z anonymního média rázem stává médium víc než dobře čitelný 8-)
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Blog: Zobrazit články (3)

Odeslatod Salazaret » 13 Úno 2012 21:15

Víte to jistě? S jednou si píšu a... opravdu to víte jistě? Zdá se v pořádku.
Salazaret

Odeslatod latest » 15 Úno 2012 22:25

Ano, opravdu to víme jistě :D Internet je plný podvodníků, nevím, čemu se divíš. To že si píšeš s nějakou holkou, nemusí vůbec nic znamenat.
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Blog: Zobrazit články (3)

Odeslatod Pavlina119 » 19 Srp 2012 12:01

Vojak z Afganistanu, pan Frank Miller. Láska jako trám az do doby pred odletem do Prahy, Kdy mi posila kufry prepravni spolecnosti a volaji mi z Malaisie, ze je treba zaplatit 600 eur clo. Mam i kopie stranky prepravni spolecnosti. Od te doby, co jsem řekla, ze neposlu, je z něj jiny clovek. Je jeste na Evropske seznamce- ID profilu: 10589. Pokud Vam bude povedomy, kontaktujte mne. P.
Pavlina119

Zpět na Vše ostatní (tipy)