Pivovary

Není nad dobrou restauraci, znáte nějakou? Usnadněte nám to a podejte nám referenci...

Moderátor: Moderátoři*

Pivovary

Odeslatod Pocket » 24 Srp 2011 22:47

Češi jsou národ pivařů... A u nás vznikají spousty malých pivovarů (rostou jak houby po dešti :) ), kde vaří skvělá piva (a nemusíte pít jen "europiva").

Můj oblíbený pivovárek se nachází v městě Lipník nad Bečvou. Vaří pivo Světovar (11% světlý, 12% světlý, 13% speciál, 12% tmavý, 12% polotmavý)

Obrázek

Po ukončení ochutnávky doporučuji prohlídku nedalekého hradu Helfštýn.

Tak co, máte někde blízko nějaký pivovar, nebo objíždíte republiku a ochutnáváte? ;)
Ten s kapsou...

Time And Relative Dimensions in Space
Pocket
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Nespecifikováno

google adsense
Google

Re: Pivovary

Odeslatod Peťa » 24 Srp 2011 23:07

Já se normálně vyskytuji na Moravě a nejdál v pivovaru jsem byl v Českých Budějovicích. To souvisí i s tím, že mi Budvar prostě chutná. A ta exkurze v pivovaru v Českých Budějovicích byla výborná. 3D kino, výtah se který se dá sjet hluboko do podzemí, ikdyž se ani nepohne a spousta dalších super věcí. Dále ještě není špatný Ostravar, ale pří mé nedávné navštěvě Ostravy na pivovar nezbyl čas, zabraly ho doly vystavá vlaků a rozhledna na radnici...
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Arcade rekordy: 1
Pohlaví: Muž

Zpět na Tipy na dobré restaurace