# Jak naučit králíka chodit na WC pro králíky?*  VYŘEŠENO

Všechna ostatní chovaná zvířata

Moderátor: Moderátoři*

# Jak naučit králíka chodit na WC pro králíky?*  VYŘEŠENO

Odeslatod fandam007 » 05 Kvě 2012 16:36

Ahoj, máme doma zakrslého králíčka (Šmudlíka) a potřeboval bych poradit.Koupili jsme mu WC a on dělá bobky vedle.Jak ho máme naučit chodit na WC? :?:

[size=75][color=#80BF00][b]______________________________________________________
Upraven nadpis.
Tvé "Prosím poraďte" nemá žádnou vypovídající hodnotu. Romaine[/b][/color][/size]
fandam007
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

google adsense
Google

Re: Prosím poraďte

Odeslatod Romaine » 05 Kvě 2012 17:31

Páni a jak to vypadá? Náš zakrslý králík svého času dělal potřebu ve své kleci, kterou jsme čistili. To je něco na styl kočičího záchodu? Moc si to u králíka fakt nedovedu představit. Podle mě u něj není ten pud, že si nekoná potřebu tam kde spí, takže pak je to obtížné.. Možná mu do toho WC házet ty bobky a podestýlku nasáklou močí? Ale fakt si to moc nedovedu představit...

EDIT: Našla sem jeden návod. Ovšem přijde mi to jako klasika učení každého jiného zvířete. Jestli to zabere, je potřeba vyzkoušet. Ale s tím vymácháním čumáku na místě činu nesouhlasím ani u psa, nemá to smysl, zvíře to stresuje.
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 2
Pohlaví: Žena

Zpět na Ostatní chovaná zvířata