[přesunuto] On-line nákup potravin v Tescu

Znáte dobrý obchod? Ať už kamenný či eshop, kde rádi nakupujete?

Moderátor: Moderátoři*

Re: On-line nákup potravin v Tescu

Odeslatod Mirek1 » 17 Led 2012 14:08

Petře už to doručují 6 dní. :)
Tak jak si dopadla..
Služba spíš pro nemocné a méně pohyblivé spoluobčany.Tak to vidím já
Mirek1
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

google adsense
Google

Odeslatod Romaine » 17 Led 2012 14:53

Vždyť už o tom psala! Stačí číst ;)
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 2
Pohlaví: Žena

Odeslatod Petra » 17 Led 2012 15:14

Teda, tolik odpovědí na můj článek :))) Takže bych ráda nejdřív sdělila všem, že opravdu nejsem zaměstnancem tesca ;-) Takže žádná reklama, jen sděluji svoji zkušenost.

Romaine, jsi to vystihla dokonale. Na nakupování zeleniny a ovoce to moc není, protže za tebe vybírá někdo jiný. My koupili mrkev,bílé papriky a jablka a kupodivu bez většího problému. Přesto budeme zeleninu a ovoce nakupovat asi někde u zeleninářů.

Služba je to pro nemocné, méně pohyblivé nebo prostě pro lidi, co nechtějí ztrácet hodiny týdně nakupováním potravin (náš případ).

P.S. dodatečně jsem objevila na účtě, že je v čekání nějaká transakce -60 kč Tescu. To je dost divné, protože nákup jsme jim už zaplatili a tohle je jaksi navíc :shock: Tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube...jestli se částka strhne nebo ne a za co to je.
Petra
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Mirek1 » 17 Led 2012 18:36

Ježiš..pardon..já to neviděl.. :oops:
Mirek1
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Petra » 18 Led 2012 17:23

Tak mám pro vás jen zprávu o těch 60ti korunách. Volali jsme do Tesca a prý 60kč blokují předtím, než proběhne samotná platba za nákup a prý by to tam už teď nemělo být, že se jedná o chybu. Tak to budu sledovat, pokud 60kč strhnou, obrátím se na ně s reklamací. Ale pevně věřím, že nebudu muset :-( ....malinko se to začíná komplikovat...
Petra
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Petra » 25 Led 2012 15:13

Ne, nebojte se, nebudu vám tady psát o každém našem nákupu ;-) Jen bych chtěla říci, že i napodruhé se zadařilo k naší spokojenosti. Objednali jsme nákup a ten nám dovezli. Tentokráte sice až na konci 2hodinového rozmezí, ale pořád to bylo včas.

K výtkám snad jen tolik, že nám znovu dovezli špatné máslo (!!!) a dodali nám 1 balení sušenek, přestože objednány a zaplaceny byly 2 balení. Ach jo, tak jsme volali na reklamaci a dohodli se tak, že ani jedno z toho nemusíme platit. Tak máme sice špatné máslo, zato zdarma :)

60 kč znovu blokují zvlášť, je to zřejmě takhle správně, po asi týdnu se blokace sama zruší.
Petra
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Neopritcher » 25 Led 2012 16:25

Ten poplatek 60,- Kč asi blokují opravdu schválně. Nejspíše to bude z toho důvodu, aby si lidé neobjednávali nákup jen tak a pak, když ho dovezou, řekli že ten nákup nechtějí. ;-)
Knihy nás mění, polepšují a vylepšují, pokud jsme polepšení schopni a pokud o ně stojíme.
Miroslav Horníček
Neopritcher
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Předchozí

Zpět na Dobré obchody, existují?