Jaké online RPG hry zdarma hrajete?  VYŘEŠENO

Prostor pro IT...

Moderátor: Moderátoři*

Jaké online RPG hry zdarma hrajete?  VYŘEŠENO

Odeslatod webak » 20 Led 2012 08:25

Já jsem nedávno začal hrát tuto hru Lageon, která mě celkem chytla. Je to online strategická hra s prvky RPG, jak sami i píšou na svých stránkách.

Znáte ještě nějaké podobné hry této?

//Ltb: odstraněn referenční odkaz, výslovně definováno a zakázáno používat referenční odkazy, viz. pravidla fóra! :|
webak
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

google adsense
Google

Re: Jaké online RPG hry zdarma hrajete?

Odeslatod Neopritcher » 20 Led 2012 12:44

Tak osobně už žádnou takovou hru nehraji. Na ten Lageon jsem koukal, ale vůbec mě nechytl.
Knihy nás mění, polepšují a vylepšují, pokud jsme polepšení schopni a pokud o ně stojíme.
Miroslav Horníček
Neopritcher
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod domitea » 21 Led 2012 15:50

Hraju jednu MMORPG hru, je zdarma, přehršel questů, které nevládnu udělat za svůj život, Velice solidní rozmanitost prostředí, je v ní implementováno mnoho miniher, při kterých si oddychnete. Jmenuje se ......
domitea
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Arcade rekordy: 1
Blog: Zobrazit články (1)

Odeslatod webak » 06 Úno 2012 09:21

Tak i já již hry nehraji tak jako mladší, ale sem tam si něco dám. Proto využívám spíše takové, které jsou nenáročné na čas (člověk u toho nemusí sedět hodiny) a něco může vybudovat a třeba být i chvilku ten nej :-)
webak
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Re: Jak? online RPG hry zdarma hrajete?

Odeslatod Andre » 07 Úno 2012 23:20

I don't play some online RPG games. It's only loss of a time. :wave:
Andre

Odeslatod Digo234 » 26 Zář 2012 08:32

Tak jedna z nejlepších tahle rpg hra, dost podobná Diablu a zároveň to je zábava na hodně dlouho. Bohužel ten systém, který používá je buď hrát hodně dlouho ( není čas :) ), nebo si za peníze nakoupit to co potřebuješ. Tohle to dost kazí.
Digo234
nováček

Věrnost fóru:

Pohlaví: Nespecifikováno

Zpět na Internet, počítače, věda a technika