od Jainne » 21 Črc 2012 09:43
Tak tento týden jsem zjistila, že ten byt, který jste koupili,měl být původně můj (máte zaplacenou zálohu stejně jako já..., dvákrát za jednu věc...)....v době, kdy jste podepisovali smlouvu, mi byl doručen dopis o odstoupení od smlouvy, po předání právníkovi jsme zjistili, že je smlouva neplatná...peníze mi vráceny nebyly, bydlet nebudu a podávám žalobu...nic veselého...ještě by mě zajímalo zda se tento dům vůbec někdy dokončí, problémem celou dobu musí být pouze finance, co jiného? V současné době je na katastru exekuce na veškerý majetek současné majitelky rozestavěné budovy...proč by to jinak po roce nebylo dávno hotové? a zda se vše chýlí ke konci je ve hvězdách? když jedu kolem, nepřijde mi, že by se tam něco extra moc měnilo....
Možná byste si měli tu smlouvu nechat zkontrolovat od jiného právníka než z agentury, aby neudělala další podraz...
Termín 31. 7, seurčitě nestíhá, konec srpna? no nevím...kolaudace také nebude jen tak hned...
Přeji hodně štěstí, ten kulatý roh je na chodbě pěkný, že? No jo, pěkně jsme to vymysleli....