[přesunuto] Co koupit chlapovi k 31 narozeninám?

Mnozí lidé tvrdí, že problém není v tom dárek koupit, ale vymyslet ho. Máte dobrý nápad? Sem s ním! Potřebujete inspiraci? Potom vstupte a ptejte se...

Moderátor: Moderátoři*

Re: Co koupit chlapovi k 31 narozeninám?

Odeslatod Petra » 22 Srp 2011 16:20

Tak jen ať víte, co jsem nakonec pořídila :) Nic originálního to nebylo, nakonec jsme se domluvili, že si koupí počítač, ten starej byl prej už moc starej :lol: Mno i tak dík za typy, můžou se hodit na další příležitosti k obdarování ;-)
Petra
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Žena

google adsense
Google

Odeslatod Alll-ice » 23 Zář 2011 23:05

Ahoj, koukám, že tady radíte co k narozeninám, tak jsem se tu trošku inspirovala a objednala jsem mému manželovi k jeho 35. narozeninám vyhlídkový let. Chtěla jsem něco speciálního, aby si na ten dárek pamatoval, tak snad se mi to povede, měkkých dárků má už plné zuby. :-)
Alll-ice
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod latest » 26 Zář 2011 17:51

No, nechci ti nějak hanit tvůj dárek a radost z něho, ale já osobně bych teda nic takovýho nechtěl. Kdyby mi někdo dal třebas seskok padákem, s díky bych odmítnul. Prostě na to nemám žaludek a myslím si, že takovejma dárkama by člověk rozhodně neměl překvapovat. Hezky dopředu předjednat leda :problem: A dostat let balonem? No, hodně dlouho bych asi přemýšlel, jestli do toho vůbec vlezu. Tak nějak nemám důvěru ve věci, který umí lítat jen nahoru a dolů a jejichž místo přistání je vždy tak nějak neznámé :lol:
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Pohlaví: Muž
Blog: Zobrazit články (3)

Odeslatod Armin » 12 Říj 2011 01:06

Nedělej z toho takovou vědu - prostě si řekni, jestli by ho bavil nějaký zážitek, nějaký adrenalin a můžeš mu koupit nějaký dárkový poukaz. Případně co mu tak chybí? Hodinky? Čtečka elektronických knih? Parfém? Sluchátka? Tipů se dá vymyslet mnoho, třeba na http://www.poraddarky.cz/darky-pro-muze/ můžeš najít taky nějakou inspiraci. Kupovat pak už můžeš kdekoliv na netu.
Armin

Odeslatod Francka » 12 Říj 2011 14:09

Francka

Odeslatod Pepan » 12 Říj 2011 17:11

Pepan

Odeslatod Lenka » 18 Bře 2012 15:21

Ahoj, já jsem koupila sobě a příteli víkned pobyt v lázních Velichovky (masáže, koupele) s možností chodit na golf. Myslím, že se mi jej podařilo překvapit a nakonec jsme byli oba spokojení. Dá se to objednat přes net: http://www.velichovky.cz/relax-a-wellne ... -cena-golf . Takže pokud jste někdo ze severních Čech, doporučuju ;)
Lenka

Odeslatod latest » 22 Bře 2012 17:19

Když už je řeč o golfu, docela dobrej dárek může být i kurz golfu, který je zakončen zkouškou a obdržením licence na golf :-) Řekl bych, že to by si nejeden chlap přál, navíc Golf je teď in :thumbup:
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Pohlaví: Muž
Blog: Zobrazit články (3)

Odeslatod Majka » 23 Kvě 2012 13:47

Petra - citace:Ahojky, potřebovala bych trochu poradit s vymyšlením dárku pro mýho muže. Bude mu za chvilku 31 no a ještě pořád neřekl, co chce k narozeninám - přitom vždycky předtím to říkal - tak ho chci překvapit ;) Přemýšlím nad nějakým dárkem pro něj, zatím mě napadly hodinky, jenže ty on nenosí a tak to by asi moc neocenil 8-) Má rád počítače a všechny ty kraviny okolo, taky se mu líbí počítačový hry, jenže těch má víc než dost! Dárek by to měl být tak do 5 tis. kč, takže nic velkýho, ale ani žádnou zbytečnost. Nějaký nápad? :roll:

Čauky. Můj tip. Kup mu v lékárně přípravek Clavin :D Manžel ho dostal k narozeninám od našich známých, je to samozřejmě myšleno jako sranda, ale uvidíš, že si to oba ještě užijete ;) K tomu možná i nové prádlo :) Můj manžel by to velmi ocenil! To jsem si jistá!
Majka
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod Mona2012 » 03 Čer 2012 19:19

Ahoj, pokud má rád počítače, tak mě napadají binární hodinky - fungují na dvojkové soustavě - stejně jako počítače. Můj přítel si je hrozně přál a měl z nich fakt radost.

Ten pronájem nějakého fára je taky super - taky to plánuju na výročí. Nebo nějaký jiný zážitek, nebo pobyt. Třeba s jízdou na koních, nebo let balónem (to stojí kolem 5000), nebo projížďku v tanku atd.
Záleží co ho baví ale pokud hraje různé střílečky, tak ta projížďka v tanku by se mu mohla líbit. Nebo třeba laser game pokud je akční...

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2012 19:24) ---

Mozgva - citace:Heleď co třeba nějaký zážitek, adrenalin, to si užije a bude mít památku a vzpomínku na celý život. Zkus třeba koupi skos padákem, jízda v teréňáku ... . Uvidíš, je to daleko lepší, než utírat prach z DVD. Nebo, když né toto tak alejspoň pořádný dort. A nezapomeň ten kupón zabalit do veliké krabice aby pak byl velice překvapenej, třeba do krabice od PC atd....

Do velký krabice bych to určitě nebalila - taky sem tak jednou byla obdarovaná a bylo to spíš zklamání i když tam byly pěkné náušnice. No a kdyby si třeba myslel, že dostane nový kompl na paření her, může to pak být fakt zklamání.
Mona2012
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Předchozí

Zpět na Dárky, dárky, dárky...