[přesunuto] Kolagen a jeho zkušenosti

Co jiného si přát, než železné zdraví. Vše kolem zdraví diskutujte zde...

Moderátor: Moderátoři*

[přesunuto] Kolagen a jeho zkušenosti

Odeslatod relaxunas » 05 Dub 2011 06:24

Holky,dámy podělte se o své rady a zkušenosti s kolagenem?,Galvanickou žehličkou na vrásky .Neváhejte diskutujte.
relaxunas
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

google adsense
Google

Re: Kolagen a jeho zkušenosti

Odeslatod Petra » 06 Dub 2011 20:47

Ahoj, kolagenové přípravky jsou zajímavé, zvlášť v určitém věku a to bez rozdílu pohlaví. Sama je používám už nějaký pátek a dokonce i můj manžel a máme jen dobré zkušenosti. Zkusila jsem i gel na vlasy a ty pak byly krásně "živé".

Manžel používal kolagenové přípravky v době po operaci, kdy měl celé břicho zajizvené a doktor se taky divil, že se mu rychle hojí. Myslím si, že to bylo právě tím. Takže to není jen o tahání peněz z lidí, kolagen podle mě funguje a je na každém, jestli to zkusí nebo ne.
Petra
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Žena

Odeslatod jarka2 » 12 Dub 2011 00:19

Ahojky ,,tak jsem si na eshopu www.relaxunas.cz koupila celou sadu kolagenu a galvanickou žehličku,mám ji cca měsíc a holky mohu říci,že je to príma a pleť je mladší a krásně hebka a vrasky se mi redukuji.Dukazem je to že holky v práci mi říkal y jak to dělaš,že vypadaš lepe....a to je mě přez 60let a pry nevypadam na to,,,Už jsme jim i doporučila kolagen a galvanik a 2 už mastí a žehlí,tak pokud váhát e neni co řešit sice stoji to peníze al e je to opravdu učinné a mohu všele jak eshop a jeho ochotné zamšsttnance tak i kolagen doporučit.
jarka2
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod mika » 14 Črc 2011 20:45

Také používám kolagen. Jsem z něj nadšená. Celý život se trápím s alegrií na obličeji. Dělaly se mi fleky z tepla, zimy, slunce, z vody, mýdla. Trpěla jsem komplexy. Teď na "stará kolena" (je mi 47) jsem zjistila, že může mít člověk pleť jak z porcelánu. Bez fleků, vyrážek a šupinek. Fakt doporučuji. "Problém" je, že mi ho bere manžel. Pomáhá mu na bolavá kolena a křečové žíly, bolesti očí po operaci a používá ho místo vody po holení, protože krásně stahne pleť a obličej ho nepálí. Musela jsem mu koupit vlastní. :mrgreen:
Jsem fakt spokojená,. A k té ceně. Není to tak strašné. Používám transdermální živý kolagen a jeho cena po registraci do společnosti která ho dodává je 990 Kč za 200ml. Používám ho na obličej ,dekolt a ruce přes měsíc 2x denně. Propočítala jsem , že mi vydrží minimálně půl roku. To je asi 150 Kč na měsíc.Pokud ho budete používat jen na obličej a krk, stačí vám tak 10-15ml na měsíc. Znám i mnohem dražší kosmetiku a ve srovnání s touto naprosto neúčinnou. Pokud byste měli zájem o vyzkoušení, napište, poradím Vám, kde ho nejvýhodněji koupit
mika
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod Anonym » 25 Črc 2011 12:31

dobrý den,prosím vás kde kupujete kolagen za tak dobrou cenu?prosím můžete mi napsat odkaz na meil lenysa@atlas.cz. děkuji s pozdravem lenka
Anonym

Odeslatod romca » 08 Zář 2011 09:00

Dobry den, prosim o info kde nejlevneji zakoupit kolagen k vyzkouseni. Dekuji za odpoved, Romana.
romca

Odeslatod Petra » 11 Zář 2011 09:35

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit Iven Cosmetics z Nové Strašecí. Je to česká firma a výrobky mají kvalitní. No kdyžtak mrkněte: http://www.e-iven.cz/

Jestli jsou nejlevnější nevím, ale nemyslím si, že by to zrovna u kosmetiky mělo být to hlavní kritérium.
Petra
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod saksa » 11 Zář 2011 14:10

jarka2 - citace:Ahojky ,,tak jsem si na eshopu http://www.relaxunas.cz koupila celou sadu kolagenu a galvanickou žehličku,mám ji cca měsíc a holky mohu říci,že je to príma a pleť je mladší a krásně hebka a vrasky se mi redukuji.Dukazem je to že holky v práci mi říkal y jak to dělaš,že vypadaš lepe....a to je mě přez 60let a pry nevypadam na to,,,Už jsme jim i doporučila kolagen a galvanik a 2 už mastí a žehlí,tak pokud váhát e neni co řešit sice stoji to peníze al e je to opravdu učinné a mohu všele jak eshop a jeho ochotné zamšsttnance tak i kolagen doporučit.

Ahoj. Nejsi sama , kdo je takto spokojena. Kolagen od Colway dělá divy a kombinace s žehličkou je fakt suprovní. Dlouho mi nikdy nevydrží, je nás na nějj doma dost. A ještě...Elixír okolo očí...paráda, vrásky vyhlazeny a oči to osvěží.

Jsem spokojena a tak propaguji Colwaj jak naše Zdraví u nás...Jen doma jsme 4 nadšenci.
saksa
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod Anonym » 27 Říj 2011 11:43

ahoj, taky bych se ráda dozvěděla, kde se dá koupit kolagen 200 ml za 990 Kč - na webovkách v e-shopu je několianásobně vyšší cena. Dost se mi zhoršily vlasy i pleť, tak s tím chci honem něco udělat. Díky za odpověd. Můžete napsat na e-mail: armagad@email.cz. Darjinka
Anonym

Odeslatod aniska » 06 Led 2012 17:10

mika - citace:Také používám kolagen. Jsem z něj nadšená. Celý život se trápím s alegrií na obličeji. Dělaly se mi fleky z tepla, zimy, slunce, z vody, mýdla. Trpěla jsem komplexy. Teď na "stará kolena" (je mi 47) jsem zjistila, že může mít člověk pleť jak z porcelánu. Bez fleků, vyrážek a šupinek. Fakt doporučuji. "Problém" je, že mi ho bere manžel. Pomáhá mu na bolavá kolena a křečové žíly, bolesti očí po operaci a používá ho místo vody po holení, protože krásně stahne pleť a obličej ho nepálí. Musela jsem mu koupit vlastní. :mrgreen:
Jsem fakt spokojená,. A k té ceně. Není to tak strašné. Používám transdermální živý kolagen a jeho cena po registraci do společnosti která ho dodává je 990 Kč za 200ml. Používám ho na obličej ,dekolt a ruce přes měsíc 2x denně. Propočítala jsem , že mi vydrží minimálně půl roku. To je asi 150 Kč na měsíc.Pokud ho budete používat jen na obličej a krk, stačí vám tak 10-15ml na měsíc. Znám i mnohem dražší kosmetiku a ve srovnání s touto naprosto neúčinnou. Pokud byste měli zájem o vyzkoušení, napište, poradím Vám, kde ho nejvýhodněji koupit

Jsem tu poprvé, tak nevím, zda to píšu do správné kolonky. Moc ráda bych požádala o rady s používání žehličky a také jestli fungují alternativní gely, a jaké prosím o odpověď na mail zimido@seznam.cz Děkuji Aniška
aniska

Odeslatod mirka » 09 Led 2012 00:26

Zdravím,píšete zde dost zajímavé věci,ráda bych kolagen za 999kč vyzkoušela ;) můžete mi někdo prosím Vás napsat, kde ho můžu sehnat na Email horka.mirka@seznam.cz. Moc díky
mirka

Odeslatod Marta » 28 Dub 2012 22:11

jarka2 - citace:Ahojky ,,tak jsem si na eshopu http://www.relaxunas.cz koupila celou sadu kolagenu a galvanickou žehličku,mám ji cca měsíc a holky mohu říci,že je to príma a pleť je mladší a krásně hebka a vrasky se mi redukuji.Dukazem je to že holky v práci mi říkal y jak to dělaš,že vypadaš lepe....a to je mě přez 60let a pry nevypadam na to,,,Už jsme jim i doporučila kolagen a galvanik a 2 už mastí a žehlí,tak pokud váhát e neni co řešit sice stoji to peníze al e je to opravdu učinné a mohu všele jak eshop a jeho ochotné zamšsttnance tak i kolagen doporučit.

Zdravím, taktéž uvažuji o koupi galv. žehličky. Můžete mi napsat, kterou jste si na relaxunas.cz koupila? děkuji za odpověď
Marta

Zpět na Zdraví a zdravá výživa