Moderátor: Moderátoři*
jarka2 - citace:Ahojky ,,tak jsem si na eshopu http://www.relaxunas.cz koupila celou sadu kolagenu a galvanickou žehličku,mám ji cca měsíc a holky mohu říci,že je to príma a pleť je mladší a krásně hebka a vrasky se mi redukuji.Dukazem je to že holky v práci mi říkal y jak to dělaš,že vypadaš lepe....a to je mě přez 60let a pry nevypadam na to,,,Už jsme jim i doporučila kolagen a galvanik a 2 už mastí a žehlí,tak pokud váhát e neni co řešit sice stoji to peníze al e je to opravdu učinné a mohu všele jak eshop a jeho ochotné zamšsttnance tak i kolagen doporučit.
mika - citace:Také používám kolagen. Jsem z něj nadšená. Celý život se trápím s alegrií na obličeji. Dělaly se mi fleky z tepla, zimy, slunce, z vody, mýdla. Trpěla jsem komplexy. Teď na "stará kolena" (je mi 47) jsem zjistila, že může mít člověk pleť jak z porcelánu. Bez fleků, vyrážek a šupinek. Fakt doporučuji. "Problém" je, že mi ho bere manžel. Pomáhá mu na bolavá kolena a křečové žíly, bolesti očí po operaci a používá ho místo vody po holení, protože krásně stahne pleť a obličej ho nepálí. Musela jsem mu koupit vlastní.![]()
Jsem fakt spokojená,. A k té ceně. Není to tak strašné. Používám transdermální živý kolagen a jeho cena po registraci do společnosti která ho dodává je 990 Kč za 200ml. Používám ho na obličej ,dekolt a ruce přes měsíc 2x denně. Propočítala jsem , že mi vydrží minimálně půl roku. To je asi 150 Kč na měsíc.Pokud ho budete používat jen na obličej a krk, stačí vám tak 10-15ml na měsíc. Znám i mnohem dražší kosmetiku a ve srovnání s touto naprosto neúčinnou. Pokud byste měli zájem o vyzkoušení, napište, poradím Vám, kde ho nejvýhodněji koupit
jarka2 - citace:Ahojky ,,tak jsem si na eshopu http://www.relaxunas.cz koupila celou sadu kolagenu a galvanickou žehličku,mám ji cca měsíc a holky mohu říci,že je to príma a pleť je mladší a krásně hebka a vrasky se mi redukuji.Dukazem je to že holky v práci mi říkal y jak to dělaš,že vypadaš lepe....a to je mě přez 60let a pry nevypadam na to,,,Už jsme jim i doporučila kolagen a galvanik a 2 už mastí a žehlí,tak pokud váhát e neni co řešit sice stoji to peníze al e je to opravdu učinné a mohu všele jak eshop a jeho ochotné zamšsttnance tak i kolagen doporučit.
Zpět na Zdraví a zdravá výživa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních uživatelů