[přesunuto] balik na poste

Nemáme je rádi, přesto to bez nich nejde. Sdělte nám své zkušenosti, nebo se jen ptejte..

Moderátor: Moderátoři*

[přesunuto] balik na poste

Odeslatod ondr4 » 24 Dub 2012 15:55

dobre odpoledne,dnes rano me byl odeslan balicek vnitrostatne..normalne to chodi druhy den a dozvim se o tom tak,ze mi postacka hodi do schranky papir,ze na poste neco mam..ale cas,kdy se k nam postacka prumerne stavi je kolem 10-11,ale ja bych si ten balicek potreboval vyzvednout uz drive,dejme tomu kolem 8-9 hodiny..urcite vim,ze to tam bude,tak me zajima v kolik hodin se dovazi balicky na urcenou postu?
jestli uz brzy rano nebo treba kolem te 8 hodiny,abych tam jeste nesel zbytecne
diky
ondr4
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

google adsense
Google

Re: balik na poste

Odeslatod jackm » 24 Dub 2012 16:51

Nejlepší je zavolat na tu danou poštu a zeptat se, tak jsem to tak párkrát udělal. Oni Ti přímo řeknou, zda to tam je nebo ne.
jackm
úroveň 1.5
úroveň 1.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 2
Arcade rekordy: 4

Odeslatod slim1963 » 24 Dub 2012 18:35

Nevím jak teď,ale před pár lety mi u nás dvakrát odmítli balík vydat.Prý nejprve musí odvézt balík ke mě domů,když nejsem doma dají mi lístek do schránky a až s tím lístkem můžu teprve jít na poštu .Bylo to padlé na hlavu,ale opravdu se mi to stalo.Věděl jsem,že tam ten balík je/byl tam už ráno/,ale prý mi ho nemůžou vydat :!: :roll:
slim1963
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod Romaine » 25 Dub 2012 09:36

Určitě dej vědět, jak jsi pochodil. Vím, že se mi stalo před lety to co tu popsal Slim1963 taky. A jednou mi to vydali, ale bylo kolem toho dost řečí. Ale tak teď modernizujou, tak třeba už to nebude problém.

Ovšem, co mě v pondělí dostalo, když jsem za taťku objednávala dárek pro mamku bylo, že cena ČP za dopravu (129,-) byla vyšší jak od PPL (119,-). Takže příště možná se i vyplatí přes to PPL, pokud pošta ti bude dělat problémy.
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Pohlaví: Žena

Odeslatod jackm » 25 Dub 2012 19:56

Taky jsem zjistil, že je PPL levnější jak ČP a napsal jsem o tom krátký článek: http://jackm.hys.cz/clanky/ppl-jak-jsem ... cni-sluzbu
jackm
úroveň 1.5
úroveň 1.5

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 4

Odeslatod ondr4 » 25 Dub 2012 23:28

PPL je v tomto lepsi,nez posta,ale zas srovnejte pocet pobocek PPL a posty :)
dneska sem potreboval ten balicek brzo rano,ale jak je to ted nove u posty,balicky uz posta rozvazi autem,cekal sem na neho od rana do pul 12,kdy sem uz potreboval odjet z domu pryc..paradoxne me ho po 20 minutach,kdy sem odjel,dovezli :)
ondr4
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod latest » 26 Dub 2012 21:29

Co Pošta, to jiní zaměstnanci, jiná pravidla, jiné fungování. Bohužel....v jedné vesnici je úplně normální, že pošta dodává balíky do druhého dne. V druhé vesnici je to tak trochu zbožné přání všech a balík přichází lidem třeba i s 2 denním zpožděním.

Tak třeba na tý naší poště - poslední moje zkušenost. Jelikož vím, že jsou to neschopáci a s nějakými termíny si nelámou hlavu, zajel jsem tam a zeptal se, jestli tam náhodou nemám balík. No a světe div se, byl tam....dali mi ho. No a hádejte, co jsem den na to našel ve schránce - oznámení o tom, že mi přišel balík a že si ho mám vyzvednou :lol:

Bravo Česká Pošto, jen tak dál!
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Blog: Zobrazit články (3)

Zpět na Úřady