# ČT HD, NOVA HD a Óčko přestaly fungovat  VYŘEŠENO

Jaké jsou vaše oblíbené televizní pořady/seriály? Nebo snad naopak nenávidené? Sdělte to ostatním...

Moderátor: Moderátoři*

# ČT HD, NOVA HD a Óčko přestaly fungovat

Odeslatod latest » 28 Led 2012 22:39

Ahoj všem, v Praze mi přestaly fungovat tyhle programy - přitom se u mě nic nezměnilo, TV i kabel jsou OK, vše ostatní jede. Na netu se mi podařilo najít článek, že odstavili nějaký vysílač nebo co - přesněji multiplex 4.

Odkaz na článek: http://polak.blog.digizone.cz/2012/01/2 ... -parizkem/

Máte HD programy taky nedostupné? Nebo neví někdo o tomhle něco víc? HDčka jsem dost sledoval, rozdíl v kvalitě obrazu byl obrovskej...

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2012 21:40) ---

Jo a ještě dodám, že mám klasickou digitální TV - žádnej satelit nebo UPC...
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Pohlaví: Muž
Blog: Zobrazit články (3)

google adsense
Google

Re: ČT HD, NOVA HD a Óčko přestaly fungovat

Odeslatod Romaine » 29 Led 2012 12:12

Tak já nejsu v Praze, ale Brně a ani ty HD nemám. Ale co zkusit nechat programy znovu vyhledat?
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 2
Pohlaví: Žena

Odeslatod host » 29 Led 2012 14:49

latest - citace:Ahoj všem, v Praze mi přestaly fungovat tyhle programy - přitom se u mě nic nezměnilo, TV i kabel jsou OK, vše ostatní jede. Na netu se mi podařilo najít článek, že odstavili nějaký vysílač nebo co - přesněji multiplex 4.

Odkaz na článek: http://polak.blog.digizone.cz/2012/01/2 ... -parizkem/

Máte HD programy taky nedostupné? Nebo neví někdo o tomhle něco víc? HDčka jsem dost sledoval, rozdíl v kvalitě obrazu byl obrovskej...

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2012 21:40) ---

Jo a ještě dodám, že mám klasickou digitální TV - žádnej satelit nebo UPC...

kdybys poradne cetl a neposilal stare kachny tak ti to slape jak ma staci znovu preladit setobox zmena id
http://www.digizone.cz/aktuality/multiplex-4-obnovil-vysilani-pod-novym-majitelem/
host

Odeslatod Peťa » 29 Led 2012 14:53

Já jsem z Brna a výpadek óčka jsem zaznamenal, ale dnes už je ok. Jak je to s HD programy nevím, protože moje televize HD nezvládá.
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 1

Odeslatod latest » 29 Led 2012 17:14

host: Díky, dávám za pravdu, že to bylo těma IDs. Já se divil, že by HD vysílání jen tak zrušili...po přelazení už všechno běží jak předtím.
latest
latest
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 1
Arcade rekordy: 40
Blog: Zobrazit články (3)

Odeslatod minkat » 02 Zář 2012 19:14

Dobrý den prosím odpoví mi někdo na to proč mi přestaly na setoboxu fungovat některé programy?Všechny kabely a připojení jsou v pořádku a ztratila se mi nova,cinema,prima prima love,prima cool,barandov a očko.Zkoušela jsem přeladit ale naskočila mi pouze čt1,čt2 a čt24.děkuji za odpověď.
minkat

Re: ČT HD, NOVA HD a Óčko přestaly fungovat  VYŘEŠENO

Odeslatod alsl » 24 Říj 2012 15:58

ceho se to tykalo ?
alsl
nováček

Věrnost fóru:

Zpět na Televize, Kino, DVD