# obžalovaná Romana Z  VYŘEŠENO

O kulturním dění v ČR...

Moderátor: Moderátoři*

# obžalovaná Romana Z  VYŘEŠENO

Odeslatod Readen Cz » 27 Dub 2012 11:47

to moderátorem smazaný příspěvek na - http://www.facebook.com/#!/Novinky.cz/p ... 2476015784 - Facebook Novinky.cz

..Tak POZOR Vi co máte primitivní volnomyšlenkářství a chováte se jako ve středověku při upalování čarodějnic. Než tu napíšu svou myšlenku tak předem pošlu ke knihám Nýmandy: Šárka Tovt, Matheus Isa, Jaroslava Pořízková, atd.. divím se jak vaše hodnota primitivizmu se rovná hodnotě odvahy se prezentovat na veřejnosti :D .
Obžalované Romana Z se zastávat by byl zločin sám osobě, ale je zde ve společnosti pár chytřejších, kteří nemají jen potřebu trestat. Naopak se snaží vžít se do role této osoby a přiblížit si situaci, která jí k tomuto činu vedla.
Ten kdo se tomuto přiblížení brání, tak je duševně labilní člověk, který nedokáže myslet racionálně, protože jen díky chybám, které jsme si uvědomili, tak můžeme dále kráčet kupředu ve vývoji naší psichyky.
Tím že se zastavíme ukážeme prstem a řekneme: Je vína, protože je bestie a nazdar.. se můžeme dostat do bodu kde budou vinni všichni za všechno a nikdo nic nevyřeší, protože slaboduchost lidí se rovná lenosti přemýšlet o dané věci do hloubky.
Konkrétně já si dokáži přiblížit naprostou beznaděj člověka, který ztratil díky neštěstnému sledu událostí veškeré životní hodnoty. Dokáži si představit trýznivou frustraci z nadcházejícího dne, kdy člověk neví jestli rozdýchá dnešek a když se k tomu přičte apatické a dekadentní okolí dnešní společnosti, (Nýmandů typu Šárka Tovt, Matheus Isa, Jaroslava Pořízková o které si člověk zdráhá jen opřít kolo) kde se človíček utápí hlouběji ve svých nekonečný problémech na které se úplně vytratila možná existence nápravy a to všechno vynásobeno čtyřmi dětmi, které člověk miluje, ale nedokáže si představit jejich budoucnost v tomto morálkou pokřiveném světě, pak nenalézá žádné jiné východisko než odchod na onen svět, protože zde je to peklo ze kterého lze tímto způsobem utéci. To že tato bytost byla při tomto aktu smyslu zbavená a brutálnost provedení je neúměrné se nelze divit. Podobně se třeba zachovala Marta Goeblsová, která ve spánku otrávila svých šest dětí, ale na rozdíl od Romany Z byla na tento akt psychicky připravená a vybavená jedem. Pokud by Marta Goeblsová neměla jed ale jen nůž, tak by brutálnost činu byla samozřejmě vyšší, ale výsledek stejný. K těmto krokům lidi dohání hlavně okolní společnost, která je morálně nefunkční a zaostalá. viz Nýmandi Takže pro mne nese stejnou vinnu i blízké okolí této osoby a dnešní společenský systém.
Naposledy upravil Readen Cz dne 02 Kvě 2012 12:20, celkově upraveno 1
Readen Cz
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Muž

google adsense
Google

Re: obžalovaná Romana Z

Odeslatod Anonym » 27 Dub 2012 12:34

pravda
Anonym

Odeslatod slim1963 » 27 Dub 2012 21:04

Za prvé:Matky vraždili své děti za všech společenských systémů.Dokonce ikdyž žádné společenském systémy meexistovaly. :!:
Za druhé:Pokud jí přeskočilo,patří do léčebny,pokud ne, patří na šibenici.Ikdyby na ní padlo všechno zlo světa,mohla skočit třeba z okna sama,ale děti s tím nemají nic společnýho.
Za třetí:K těm nýmandům...Co takhle nebýt nýmand v českém jazyce. :D
slim1963
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod Readen Cz » 02 Kvě 2012 12:59

Tady je ve vašem příspěvků vidět hodnota uvažování jedinců Vám podobným. Rozdělení vaší invektivy do tří bodů by se dalo přirovnat ke třem rytířům, kteří chtějí zbořit můj hrad.
První má v ruce klacík jehož váha je stejná jako váš argument, protože podle této premise, když se v dřívějšku tř. upalovaly ženy z čarodějnictví, tak by nebyl problém to dělat dnes a zítra??
Druhý má sice meč, ale ze dřeva. Nikdy nikomu nepřeskočí bez důvodu! V příspěvku jsem uvedl pouze možný podmět pro ono vaše přeskočení, který by podle mě byl vysvětlením oné tragédie.
Třetí rytíř má dělo, ale chybí mu koule! To že že umíte číst a psát z vás logicky nedělá inteligenta a pokud si myslíte opak tak jste větší nýmad než kdokoli jiný. Důležitý je obsah a kdo ho nechápe (jako ve vašem případě) se schyluje k méně podstatným aspektům a možná bych se nedivil, kdyby vaše odpověď byla někoho ze základní školy.

..takže zdar HEAVY METALU

ps. jsem negramot za což omlouvám
Readen Cz
nováček

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod slim1963 » 02 Kvě 2012 20:21

Milý Readene CZ.Kdyby jste nebyl jen negramota v psaní, tak prosím.Ovšem asi moc neumíte ani číst.Tím "klacíkem" jsem nešťoural s úmyslem schvalovat,ale jen reagoval na to, že, podle Vašeho tvrzení, za její čin může dnešní zkažená společnost.
Taky jsem oním mečem neútočil pokud nebyla při smyslech.V tom případě jsem navrhoval léčení.
Pokud jde o třetí bod,tak v tom s Vámi naprosto souhlasím.Nikdy jsem si nemyslel, že by lepší zvládnutí gramatiky ze mě dělalo inteligenta.Ostatně zase moc dobře ji taky nezvládám.Mám i přítele který by byl noční můrou češtinářů.Ovšem jde o to, že pokud bych na tom byl hůř, tak bych se moc rozmýšlel označovat druhé za nýmandy.
slim1963
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Odeslatod Peťa » 02 Kvě 2012 20:49

To jsou zase problémy... Fakt nesnáším když někdo říká "v dnešní zkažené době" atd. Vždy byli, jsou a budou lidé, kteří nějak vybočují z tzv. normálu. Více či méně.
Readen Cz sloužíš pouze jako kopírka těch článků, nebo jsi jejich autorem?
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 1

Odeslatod Matheus isa » 03 Kvě 2012 08:23

A jak jste se zachoval Vy ? Bez svolení a možnosti reagovat tady kopírujete texty z jiného diskusního fóra. A omlouváte neomluvitelné. To by jsme pak mohli omlouvat vše feťáky zloděje vrahy ! Každej se z nich se dostal pro ně do bez východní situace ! A ona matka měla pokuď už chtěla někoho zabít tak sebe !!! Pokuď jste chtěl diskutovat tak jste se mohl zůčastnit a né uboze kopírovat.! Doufám že pro příště jste pochopil a přestanete používat můj nick
Matheus isa

Odeslatod Romaine » 03 Kvě 2012 10:37

Jen na okraj.. Udál se další případ. Jedna matka děti zabila a to brutálním způsobem, jedna je svěřila do péče známým lidem. Která se zachovala líp? Snad si opravdu nemyslíte, že ta, co nedala dětem šanci na dlouhý život? Jasně, pokud byla psychicky labilní, tak ať ji dají do ústavu, ale snad by jste nebyl pro její osvobození? Aby případně zplodila s dalším tatínkem další dítě a zase při problémech ho zabila? V případu jsou další věci jako divné chování otce apod., ale hlavní vinu nese ona, vzhledem k tomu, že tento čin spáchala.

Samozřejmě, že každý má svůj názor a ten jde vyjádřit i bez vzájemného urážení!
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 2
Pohlaví: Žena

Odeslatod Readen Cz » 03 Kvě 2012 14:13

Peťa - citace:To jsou zase problémy... Fakt nesnáším když někdo říká "v dnešní zkažené době" atd. Vždy byli, jsou a budou lidé, kteří nějak vybočují z tzv. normálu. Více či méně.
Readen Cz sloužíš pouze jako kopírka těch článků, nebo jsi jejich autorem?

asi vybočuji :oops:
jsem autor

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Kvě 2012 14:21) ---

Matheus isa - citace:A jak jste se zachoval Vy ? Bez svolení a možnosti reagovat tady kopírujete texty z jiného diskusního fóra. A omlouváte neomluvitelné. To by jsme pak mohli omlouvat vše feťáky zloděje vrahy ! Každej se z nich se dostal pro ně do bez východní situace ! A ona matka měla pokuď už chtěla někoho zabít tak sebe !!! Pokuď jste chtěl diskutovat tak jste se mohl zůčastnit a né uboze kopírovat.! Doufám že pro příště jste pochopil a přestanete používat můj nick

Matheus isa

Na facebooku jsem zanechal místo příspěvku odkaz na zde a zpětně. Nic jsem uboze nekopíroval.
Vy jste asi mimo na každém fóru.

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Kvě 2012 14:31) ---

slim1963 - citace:Milý Readene CZ.Kdyby jste nebyl jen negramota v psaní, tak prosím.Ovšem asi moc neumíte ani číst.Tím "klacíkem" jsem nešťoural s úmyslem schvalovat,ale jen reagoval na to, že, podle Vašeho tvrzení, za její čin může dnešní zkažená společnost.
Taky jsem oním mečem neútočil pokud nebyla při smyslech.V tom případě jsem navrhoval léčení.
Pokud jde o třetí bod,tak v tom s Vámi naprosto souhlasím.Nikdy jsem si nemyslel, že by lepší zvládnutí gramatiky ze mě dělalo inteligenta.Ostatně zase moc dobře ji taky nezvládám.Mám i přítele který by byl noční můrou češtinářů.Ovšem jde o to, že pokud bych na tom byl hůř, tak bych se moc rozmýšlel označovat druhé za nýmandy.

Milý slim1963

Za její čin může dnešní zkažená společnost. To je můj verdikt.

Léčit se měla už dávno, ale to by tu nesměla být ona zkažená společnost plná ignorantů, pak by se to neštěstí nestalo a o to mě celou tu dobu jde.

Nemyslím nýmandy co nezvládají gramatiku, to vaše přesmyčka.

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Kvě 2012 14:41) ---

Romaine - citace:Jen na okraj.. Udál se další případ. Jedna matka děti zabila a to brutálním způsobem, jedna je svěřila do péče známým lidem. Která se zachovala líp? Snad si opravdu nemyslíte, že ta, co nedala dětem šanci na dlouhý život? Jasně, pokud byla psychicky labilní, tak ať ji dají do ústavu, ale snad by jste nebyl pro její osvobození? Aby případně zplodila s dalším tatínkem další dítě a zase při problémech ho zabila? V případu jsou další věci jako divné chování otce apod., ale hlavní vinu nese ona, vzhledem k tomu, že tento čin spáchala.

Samozřejmě, že každý má svůj názor a ten jde vyjádřit i bez vzájemného urážení!

Nejsem pro osvobození. Jen podotýkám že za to nemůže jen ona sama, ale celá společnost v blízkém okruhu lidí kolem celé této rodiny.
Chci říct že problém musel být už před onou tragédií, ale každému to asi zase bylo fuk.
Readen Cz
nováček

Věrnost fóru:

Odeslatod Peťa » 03 Kvě 2012 18:47

Readen Cz pokud jsi autorem, tak to má aspoň nějaký smysl no. Nicméně se asi na názoru neshodneme. Můj názor je ten, že "dnešní zkažená společnost" určitě není viníkem a pak mě také tento případ v podstatě nezajímá :D Toť vše.
Peťa
úroveň 2
úroveň 2

Věrnost fóru:

Arcade rekordy: 1

Odeslatod slim1963 » 03 Kvě 2012 20:20

Readen cz:Jen opravdu poslední poznámka.Opět jste nerozuměl.Žádná přesmyčka.Nejde tak o tu gramatiku ale přece o to, že když sám nejsem v nějaké části všeobecného vzdělání pevný v kramflecích,tak jsem dalek toho označovat druhé lidi, byť z jiné oblasti, za nýmandy.
slim1963
úroveň 1
úroveň 1

Věrnost fóru:

Odeslatod Romaine » 03 Kvě 2012 22:06

Samozřejmě, že vliv společnosti tu je. Ale jak tu někdo psal - to je vždy a všude. Nevíme, co tam všechno bylo. Upozorňujete na nepřítomnost otců, ale taky nevíte, zda jim styk s dětmi umožňovala nebo vzhledem k počtu dětí a otců ani nemuseli vědět o dětech.. Prostě všechno jsou jen spekulace. Furt ale opomíjíš důležitý fakt, že místo zabití sebe povraždila brutálně (!) všechny své děti. A že se nezajímalo okolí? Taky těžko soudit, když neznáš okolnosti. Ona sama s okolím nemusela komunikovat nebo to ani nemuselo vypadat předem. Kdyby každej takto řešil problémy, tak z populace 7 miliard je tu tak 7000 lidí.
"That you know my name, doesn't know that you know me!"

*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine
úroveň 2.5
úroveň 2.5

Věrnost fóru:

Obrázky: 2
Pohlaví: Žena

Zpět na Kultura